Fietsen Rik

Over Ons

Dit zijn wij!

In het begin...

Al van kinds af aan was ik gefascineerd door alles wat te maken heeft met fietsen. Eens dat het tijd was om een beroep te kiezen, ging ik op zoek om met een leercontract fietsmechanica te volgen. Helaas, in de streek rond Aalter kon ik hiervoor nergens terecht en zo werd het een opleiding mechanica en elektriciteit.

Jaren later...

Jaren later, toen mijn zoon zijn eerste communie deed, was een fiets een ideaal cadeau. Dus, wij op zoek naar een fiets voor hem en zo werd mijn interesse weer aangewakkerd.  Oh, wat vond ik het jammer dat dit mijn beroep niet was. Na wat opzoekingswerk kwamen we erachter dat je een opleiding fietstechniek kon volgen in avondschool. Zo gezegd zo gedaan, het werden twee zware jaren, fulltime gaan werken en twee avonden in de week naar school in Aalst. Maar, ik zette door en kon eindelijk mijn droom verwezenlijken.

Dan...

In 2002 zijn we kleinschalig gestart. Na enkele jaren werd onze veranda te klein als toonzaal en zo begonnen we in 2006 aan onze verbouwingen.  In de zomer van 2007 konden we dan eindelijk onze nieuwe toonzaal openen.

Nu...

Nu, zoveel jaren later, doe ik het nog steeds met heel veel passie en bieden wij fietsen aan van A tot Z.  Dus, ben je opzoek naar een kinderfiets, stadsfiets, MTB, koers- of elektrische fiets, dan kan je al een kijkje nemen op de website. Verder kan je ook vrijblijvend eens langskomen in onze winkel, we geven je met plezier meer uitleg en uiteraard is een testrit steeds mogelijk.

Sportieve groeten,

Rik en Niky

Hier zijn wij!

Waar vind je ons?

Je kan ons vinden door hieronder op het adres te drukken of door de kaart hiernaast te gebruiken.

Telefoon
09 375 04 62
E-mail
fietsenrik@telenet.be​